Egyesület

» Mérföldkövek

» Alapszabály

» Közhasznúsági jelentések

» Adó 1%-ék

» Dokumentumtár


Szolgáltatások

» Támogató szolgálat

» Közösségi Pszichiátriai ellátás

» Fogyatékos Személyek nappali ellátása

» Pszichiátriai Betegek Nappali Intézménye


Kulturális

» Aktuális programok

» Sajtómegjelenések

» Galéria

» Termékek


Pályázatok

» Aktuális pályázataink

» Lezárt pályázataink


Gépjárműveink

» Autóbérlés

» Galéria


Kapcsolat

» Elérhetőségek

» Térkép

» Írjon nekünk!

„Hankook Abroncs adományozás” Program 2017

A Megoldás Közhasznú Egyesület a pályázat keretében 3 gépjárműre igényelt gumiabroncsokat, melyeket a Hankook Tire Magyaroroszág Kft.-től 2017. októberében vehetett át Budapesten a pozitív elbírálást követően.

A Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programot hirdetett annak érdekében, hogy segítse azokat az országos és/vagy helyi hatókörű szervezeteket, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos szolgálatot végeznek. A 2017-es Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványok és egyesületek számára kívánt segítséget nyújtani, amelyek méretükből fakadóan más módon nagyon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

A támogatás formája: a Társaság által gyártott gumiabroncsok ingyenes juttatása. Legalább 5 évvel ezelőtti nyilvántartásba vétel, és ugyanezen időponttól megszakításmentes, igazolható és jelenleg is aktív működés Magyarország területén

Pályázati időszak: 2017. április 21 - 2017.07.21.

Pályázat beadásának indoklása:

Egyesületünk a gépjárműveikkel biztosítja az egészségügyi és szociális intézményekbe való eljutást, közszolgáltatások elérését, ügyintézésben való segítségnyújtást a fogyatékkal élő személyeknek és pszichiátriai betegségben szenvedőknek. A feladatok végrehajtását nehezíti a különböző intézmények távolsága, az utak rossz minősége, melyek során a gépjárműveink abroncsai hamar elhasználódnak. Ezek esetleges pótlása nagy anyagi nehézséget okoz az egyesületnek.

A Megoldás Közhasznú Egyesület a pályázat keretében 3 gépjárműre nyert gumiabroncsokat a Hankook Tire Magyaroroszág Kft.-től.

Támogatásukat köszönjük! 


vissza